Olaf Visscher Archief Twentse Textielfamilies spreker op AV 19 november

Nog een reden om naar de Algemene Vergadering van het Ter Kuile Fonds op zondag 19 november vanaf 14.00 uur in restaurant Zuiver, Vlooswijkseweg 1, 3832 RG Leusden, te komen. Olaf Visscher, vrijwilliger bij het Archief Twentse Textielfamilies, zal, mogelijk vergezeld door een collega, vanaf 15.30 uur een presentatie verzorgen.
De families Van Heek, Jannink, Ledeboer, Blijdenstein, Ter Kuile, Ter Horst en Jordaan zijn sterk verbonden zijn met Twente en haar textielgeschiedenis in het bijzonder. Op het landgoed Zonnebeek bij Enschede zijn verschillende familiearchieven onder één dak geschaard en onder bepaalde voorwaarden raadpleegbaar voor onderzoek.
Olaf Visscher zal zijn ervaringen en inzichten met ons delen. Ook is dit hét moment om eventuele vragen over het archiveren van materiaal te stellen.

Het Archief Twentse Textielfamilies is gehuisvest in huis Zonnebeek op de Zonnebeekweg te Enschede.

De Algemene Vergadering van het Fonds is toegankelijk voor gerechtigden, dat is iedereen met de achternaam ter Kuile, plus hun partners, weduwen, weduwnaars, hun kinderen en kleinkinderen met een grootouder ter Kuile. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot de secretaris, Frits ter Kuile, 06-3029 5461 email: terkuilefonds@gmail.com.
We vragen iedereen vriendelijk om zich aan te melden voor de vergadering via terkuilefonds@gmail.com. U kunt dat ook doen via het e-mail formulier hieronder. Wij verzoeken u om in de e-mail te vermelden met hoeveel personen u komt, of u wilt deelnemen aan de borrel. Vermeld ook uw telefoonnummer in het geval dat we contact moeten opnemen met aanwezigen.

Laat een antwoord achter